Profil

portræt

Birgit Østergaard er et dansk brand med speciale i skulpturel belysning. Filosofien bag produkterne er, at mennesket er kreativt og har et medfødt behov for at præge sine omgivelser. De unikke, håndlavede lamper appellerer til en interaktion mellem designer og bruger, og netop i det fællesskab skabes et moderne, foranderligt produkt. Vore kunder er designbevidste forbrugere, der selv ønsker at sætte præg på indretningen ved at tilføje en yderligere dimension til hjemmets belysning.

Atelier

Designeren arbejder internationalt som tekstilkunstner og hendes omfattende materialekendskab spiller en væsentlig rolle i den løbende produktudvikling. Designs fra Birgit Østergaard har en tydelig nordisk reference med inspiration fra is, skyer og vand, der ses som strukturer, når lyset tændes. Strejf af humor og ironi fra Birgits kunst går igen i de lysende skyer, isbjerge, floder og hovedpuder. Nye produkter og andre materialer ligger altid på tegnebrættet – alt sammen med det ene formål at kunne tilbyde vores kunder det ypperste indenfor dansk belysning.

Atelier

Webshoppen er etableret for at give vore kunder den bedst mulige service gennem en direkte kontakt. Vi ved alt om de produkter, vi har designet og kan derfor tilbyde den bedste service og vejledning. Internet shopping er et spørgsmål om tillid, og vores vision er at etablere personlige relationer til vore kunde og dermed sætte et ansigt på vores belysningsdesign og på historien bag produkterne.

Kontor

Produktion og salg er placeret i Birgit’s atelier, beliggende i den historiske bygning Mejlborg i hjertet af Aarhus. Alle lamper laves i hånden – fra udskæring, syning og samling til pakning og forsendelse af det færdige produkt. Alle lamper er CE-mærkede og leveres som færdig-samlede produkter, klar til at oplyse deres nye omgivelser.