Pendel – Alba – Lys ask/lys ask – Finér

DKK 4.190,00

Alba er et moderne design, produceret af smukke, bæredygtige naturmaterialer – en  klassisk pendel, som passer ind i ethvert eksklusivt miljø.

Lampen er lavet af 7 ringe, skudt ind i hinanden og flettet sammen som de traditionelle julehjerter. Den instinktive forståelse af samspillet mellem materiale og form refererer til 50-ernes møbeldesign, og den dobbelte finér giver spændstighed og fylde til lampen, der virker som en lysende skulptur.

En rund åbning i bunden giver koncentreret lys over bordet og designets naturlige åbninger og gennemskinnelige materiale giver flot lys i rummet. Den smukke pendel med det tidløse og genkendelige materialespil skaber en dejlig intim atmosfære i hele rummet og danner et naturligt samlingspunkt.

Alba er håndbygget og leveres samlet, monteret med 2,5 m meter klar, rund ledning og baldakin til at skjule samlingerne ved loftet. Den lyse finer er ludbehandlet og har fået overfladebehandling med hvid vaselineolie og efterfølgende slibning med fint sandpapir.

Rengøres ved støvsugning med blød børste. Evnt. aftørring skal ske med en fugtig klud uden sæbe. En årlig genbehandling med hvid vaselineolie forlænger finérens holdbarhed.

FAQ:

Mål: L x B x H: 75 x 75 x 30cm

E 27 porcelæns fatning

Max 75W Sylvania Hi-spot

Materialer: Dobbeltsidet lys aske finér, klar rund ledning, aluminiums baldakin, rustfri fittings, stålwire

Levering: Lampen leveres når din betaling er synlig på vores konto

Kategori:
 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pendel – Alba – Lys ask/lys ask – Finér”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *