Væglampe B4 – Lysende hovedpude

DKK 2.025,00

Væglampen B4 er inspireret af den blødeste hovedpude og forbindelsen til nordisk design træder tydeligt frem i den lysende vægskulptur.

Oprindeligt var den skønne væglampe et element i en installation, vist i Kunstbygningen i Aarhus. Hen over de følgende år ændrede værket sig fra et decideret kunstobjekt til at være et belysningsprodukt med sejldugsskærm.

B4 giver et blødt og romantisk lys til rummet uden at blænde, og den lukkede form gør den særdeles velegnet til lavenergipærer. Denne smukke og humoristiske sejldugslampe er den perfekte sengelampe, på en lidt mørk væg i stuen, til børne-/ungdomsværelset eller i en entré.

Designet er dejligt ukompliceret og den skulpturelle skærm kan formes i det uendelige og er monteret på et vægbeslag af rustfrit stål. Lampen lukkes i bunden med en lynlås og er monteret med klar ledning med kontakt.

Rengøres ved støvsugning med blød børste eller aftørring med vand og sæbe. Genstridige pletter kan evt. fjernes med neglebørste og sæbe.  Ved tilkøb af klar ledning med dæmpning på kontakten kan der skabes helt unikke stemninger fra stille rosa glød til klart læselys.

 

FAQ:

Mål: 56 x 56cm

E27 fatning

220Volt. Max 40 W

Materiale: Sejldug, lynlås, metal afskærmning, klar ledning med afbryder, rustfri stål beslag

Tilkøb af klar ledning med dæmper på kontakten: DDK 250,00

Levering: Lampen leveres når din betaling er synlig på vores konto

Kategori: